Hirdetés

Két Galaxy Note 6-ot is tesztel a Samsung



|

4000 mAh-s akku kerülhet a Samsung következő csúcsmodelljébe.

Hirdetés

Hónapokra vagyunk még a Samsung Galaxy Note 6-tól, azonban a pletykák folyamatosan érkeznek a következő csúcskészülékről. 

Hirdetés

A holland GSM Helpdesk informátorai szerint a dél-koreai gyártó jelenleg két eltérő verziót tesztel. Az egyik normál kijelzőt, a másik hajlított képernyőt kapott, egyébként egyformák, 5,8 hüvelykesek és QHD felbontással dolgoznak. 

Egyelőre úgy néz ki, hogy a Samsung csak egy verziót választ ki, így vagy szokásos Note érkezik, vagy a Galaxy S7 edge mintájára formázzák az újdonságot. 

A másik érdekes információ az akku kapacitása, amely állítólag 4000 mAh-s lesz. Ez kellően nagy előrelépést jelentene, és soha nem látott üzemidőt hozhatna a szériában. 

A specifikációk sorát egy 12 megapixeles kamera, 6 GB RAM és egy Snapdragon 823-as vagy Exynos 8890-es processzor egészíti majd ki, vízálló burkolattal és íriszszkennerrel. 

A dél-koreaiak szerint a Samsung már júliusban piacra dobhatja az újdonságot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.