Hirdetés

Két kijelzős netbook az Onkyo-tól



|

A japán vállalat sajátosan oldotta meg a kis megjelenítők problémáját.

Hirdetés

A netbookok fő vonzereje a méretükben rejlik: a hagyományos notebookokhoz mérten rendkívül apróak és könnyűek, így egyszerűen hordozhatóak. Sajnos a kis kijelzőjük hátránya, hogy a panel felbontását nem lehet túlságosan magasra venni, hiszen akkor kényelmetlenül apróak lennének a megjelenített tartalmak.

 

Onkyo DX1015A5
Onkyo DX1015A5

 


Ezt a problémát meglehetősen egyedi módon oldotta meg az Onkyo: a DX1015-szériás apró noteszgépeikre két 10,1 colos, 1024×600 pixeles kijelzőt szereltek. A masinák szintén szokatlan módon AMD-s fejlesztésekre épülnek: mindegyikbe M780G alaplapi lapkakészlet került, 1,6 GHz-es Athlon Neo MV-40-es processzorral, és Mobility Radeon HD 3200-as grafikus vezérlővel megfejelve.

 

Onkyo DX1015A5
Onkyo DX1015A5

 


A rendszermemória alapvetően 1 GB, azonban ez a mennyiség akár négyszeresére is bővíthető. Az egyéb specifikációik közt szerepel még a Wi-Fi-vezérlő, az 1,3 megapixeles webkamera, a kártyaolvasó, a három USB- és egy RJ-45 port, továbbá a két audio Jack. Egyelőre nem tudni, hogy a Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel szerelt gépek mikortól, mennyiért, és hol lesznek kaphatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.