Hirdetés

Két Nexus okostelefon mentheti meg az HTC-t



|

A pletykák szerint az idei két Google Nexus készüléket az HTC gyárthatja.

Hirdetés

Míg az aktuális Nexus készülékeket a Huawei és az LG gyártották, addig el kell mondani, hogy a legelső Nexus eszköz, a Nexus One az HTC nevéhez fűződik (és a Nexus 9 táblagép is). 

Hirdetés

A mostani hírek szerint az idei évben érkező két Google Nexust az HTC gyárthatja. Az új modellekről egyelőre semmilyen információ nincs, azt kivéve, hogy 5 és 5,5 hüvelykes kijelzőket kaphatnak. 

Ha valóban az HTC-t választja a Google, az igen jól jön a gyártónak, amelynek talán két Nexus már érdemi fordulatot jelentene. 

Az HTC régóta nagyon nehéz helyzetben van, a One M9 pedig túl nagy konkurenciát kapott a Samsungtól, az LG-től és az Apple-től. 

Később az HTC a One A9-cel és a One X9-cel próbálkozott, hamarosan pedig jön a One M10 is. 

A gyártó nagyon igyekszik felhívni magára a figyelmet a virtuális valóság piacán is, a Vive VR headsettel. Nemrég Cher Wang ügyvezető azt mondta, erre koncentrálnak az okostelefonok helyett - ha így van, akkor a nexusos pletykák alaptalanok is lehetnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.