Hirdetés

Két új tepsimobillal tért vissza a HP



|

Ennyi erőfeszítéssel a vállalatnak továbbra sincs keresnivalója a piacon.

Hirdetés

Az elmúlt napok pletykáinak megfelelően a HP ma délután bejelentette az okostelefonok piacára való visszatérését, ám a gyártó két új terméke február folyamán csak Indiában kerül majd piacra. A minden bizonnyal kedvező árú eszközöket fentebb tepsimobinak neveztük, ám a „táblafon” talán érzékletesebb lenne, hiszen a Slate 6 VoiceTab és Slate 7 VoiceTab inkább telefonálásra is alkalmas tabletek, mintsem nagyra nőtt okostelefonok.

Hirdetés


A HP nem fáradozott a specifikációik különösebb részletezésével, de a termékek közt elméletileg csak annyi különbség akad, hogy a kisebbikbe 6 colos és 1280×720 pixeles, míg a nagyobbikba 7 colos és 1280×800 képpontos IPS megjelenítő került. Ismert közös tulajdonságok: Android 4.2, négymagos processzor, 16 GB bővíthető háttértár, dupla SIM, sztereó hangszórópár, 2 / 5 megapixeles kamerák.


A forgalmazás Indiában történő megkezdése pusztán a HP márkanév erős helyi szereplésének köszönhető, ám a gyártónak nem ártana igen kedvező áron piacra dobnia az eszközöket, hogy elkerüljék a márkanév pozitív megítélésének degradálódását.


(Forrás: HP, re/code)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.