Hirdetés

Két újabb Atom processzor érkezett



|

Elsősorban olcsó asztali konfigurációban láthatjuk majd viszont a Pine Trail platform legújabb tagjait.

Hirdetés

Az Intel tegnap hivatalosan is bejelentette az Atom D425/D525-ös processzorait, amelyeket elsősorban olcsó asztali gépekbe szánnak, azonban a vállalat szerint komolyabb hálózati adattárolókban is remekül használhatóak.

 

 


Mindkét egység 1,8 gigahertzes órajelen ketyeg, ám meghatározó különbség köztük a magok száma: a D425-be csak egy került, míg a D525-be kettő. Nem okozott meglepetést a másodszintű gyorsítótáruk kapacitása sem: előbbi 512 kilobájttal gazdálkodhat, nagyobbik testvére pedig 1 megabájttal.


A D525 papíron a leggyorsabb Atom processzornak tűnik, amelyet tükröz a 13 wattos fogyasztása is - a kisebbik testvére viszont érthető okokból beéri 10-zel is. Mindkét FCBGA559-es tokozású egység 64 bites, maximum 4 GB DDR3-800-as, vagy DDR2-800/667-es memóriát képesek kezelni. Ezen felül támogatják a Hyper-Threadinget, 45 nanométeres csíkszélességgel készülnek, és az integrált grafikus vezérlő is maradt az Intel GMA 3150-es.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.