Hirdetés

Kétkijelzős kagylómobil a Samsungtól



|

Hatmagos processzorú Snapdragon 808 dolgozik az androidos készülékben.

Hirdetés

A múlt héten bemutatott Galaxy S6 edge+ és Galaxy Note5 után most újabb szokatlan mobilt jelentett be a Samsung. Az SM-G9198 nevű modellt egyelőre csak az ázsiai piacon kívánja piacra dobni a vállalat, kagylós kialakítása ellenére egyértelműen prémium hardverről van szó. A várható áráról még nem nyilatkozott a gyártó.

Hirdetés


A telefon már első pillantásra sem hétköznapi, ugyanis a fedlapjának belső és külső felén is található egy-egy 3,9 hüvelykes és 1280×768 pixeles S-AMOLED érintőkijelző. Az előlapi kamerája 6, a hátlapi szenzora pedig 16 megapixeles, utóbbi autofókuszos és vakus.


A telefonba hatmagos processzorú Qualcomm Snapdragon 808 lapkakészlet került, amelyet 2 GB RAM és 16 GB bővíthető háttértár egészít ki. Az Android 5.1.1 rendszerű SM-G9198 természetesen fel tud csatlakozni az LTE hálózatokra, az akkuja 2020 milliamperes.


(Forrás: 9to5Google)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.