Hirdetés

Kétkijelzős mobilon dolgozik az LG



|

QWERTY-billentyűzet is került a szokatlan kialakítású eszközbe.

Hirdetés

Az angol Pocket-lint portál egyik munkatársa tegnap meglehetősen szokatlan körülmények közt figyelt fel egy LG által tervezett, T-Mobile logóval is ellátott okostelefonra, hiszen épp az Orange nevű szolgáltató, és a Kineto Wireless sajtótájékoztatóján vett részt.

 

 


Utóbbi vállalat egyik képviselőjénél volt a képeken látható eszköz, ám az a Flip II néven kívül semmit sem tudott mondani róla. Annyi viszont biztos, hogy az Android operációs rendszerrel szerelt mobilba a Kyocera Echóhoz hasonlóan két érintőkijelző került, bár úgy tűnik, hogy az alsó megjelenítő csak parancsikonokat tartalmazhat.

 

 


A Flip II fizikai QWERTY-billentyűzete sem átlagos darab, hiszen a gépelés megkönnyítése céljából középen kettéválasztották. Ezen klaviatúra egyébként lassan ipari szabvány lesz, az utóbbi egy hónapban rengeteg gyártó rukkolt elő egymástól függetlenül a megoldással, többek közt a Winows 8-cal, és az iOS 5-tel szerelt táblagépek szoftveres billentyűzete is átállítható lesz erre a kiosztásra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.