Hirdetés

Kétmagos CPU kerülhet a Nexus 4G-be



|

A pletykák szerint Android Ice Cream Sandwich fut az új telefonon.

Hirdetés

Tegnap a Boy Genius Report rendkívül érdekes hírrel rukkolt elő, állításuk szerint egy belsős forrásuk csepegtetett némi információt a Google következő mobiljáról. A Nexus 4G a tervek szerint november végén kerülhet piacra az Egyesült Államokban, és a Gingerbread/Honeycomb vonalakat egyesítő Android „Ice Cream Sandwich" 4.0 operációs rendszerrel érkezik.

 


Google Nexus S

 


A központi egységéről csupán annyit tudni, hogy mindenképp kétmagos lesz, az órajele 1,2-1,5 GHz közt várható. Az SoC pontos típusa egyelőre ismeretlen, vélhetően egy Texas Instruments OMAP4460, vagy egy Krait-alapú Snapdragon fog dolgozni a készülékben.


Sajnos a kijelző átlójáról még nem kaptunk hírt, de a forrás szerint 1280×720 képpontos lesz a panel. Az előlapi kamera 1 megapixelesnek ígérkezik, míg a hátlapi szenzor elvileg 5 megapixeles, és az erőteljes SoC-nek köszönhetően 1080p-s videókat is lehet majd rögzíteni vele. Meglepő módon az LTE hálózatokkal is kompatibilis Nexus 4G gyártója még ismeretlen, ám jelenleg az LG tűnik a legesélyesebb jelöltnek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.