Hirdetés

Ki készül a CeBIT-re?



|

Március 5. és 9. között rendezik meg a neves kiállítást Németországban, Hannoverben.

Hirdetés

Éppen csak, hogy elmúlt a február első fele, az IT-s cégek már most az idei CeBIT kiállításra készülnek, összekészítve azt a termékkollekciót, amit magukkal visznek a neves kiállításra. A rendezvényre szokásosan Németországban, Hannoverben kerül sor, március 5. és 9. között.

Az Archos már most bemutatta a Platinum tabletsorozatát, azonban ezek csak az előfutárai azoknak a tábláknak, ultrabookoknak és asztali megoldásoknak, amelyekkel ott majd találkozhatunk. Ahogyan mindig, úgy idén is különböző kategóriák szerint osztják be a kiállításokat. A CeBIT Pro az IT-s szolgáltatásokról, üzleti és professzionális termékekről szól majd, a CeBIT Gov az állami megoldásokról, a CeBIT Life pedig az okos otthoni eszközökről.

A számos gyártó között az idei kiállításon ott lesz az Acer, a Canonical, a Cisco, az ASUS, a HP és a Hitachi Data Systems is. Várhatóan ezúttal is számos új termék és technológia mutatkozik majd be a CeBIT-en, azonban addig még a Mobile World Congress is tartogat meglepetéseket, február 25-28. között.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.