Hirdetés

Kidurranhat jövőre a tablet-lufi?



|

Egyes pletykák szerint számos neves gyártó hagyhatja el hamarosan a piacot.

Hirdetés

A DigiTimes értesülései szerint a HP, a Dell, az ASUS, és az Acer is fokozatosan felhagyhat a táblagépek piacra dobásával, a nem túl meglepő lépés az állítólag meglehetősen alacsony eladásaikra vezethető vissza - az érintettek természetesen tagadják a pletykát.

 

 


A sikertelenség elődleges oka, hogy a fenti vállalatok kizárólag hardvergyártással foglalkoznak, míg a sikeresebb Apple, Amazon, és Barnes & Noble szolgáltatásokkal együtt árulja a tableteit. Az almás vásárlókat észérvékkel nem igazán lehet elterelni az iPadtől, utóbbi két cég pedig fillérekért képes az ügyfelek után hajigálni a hardvereit, hiszen azok veszteséges eladása esetén a hozzájuk csatolt szolgáltatások révén bőségesen megtérül a befektetésük.


Ebben a helyzetben többek közt a fentebb felsorolt, pusztán hardverközpontú vállalatok nem tudnak mihez kezdeni, ráadásul megemlítendő, hogy a DigiTimes egy forrása szerint ugyan az Apple iPad 2-re való igény erősnek tűnik, ám az első modellhez képest csökkentek az eladásai.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.