Hirdetés

Kihívás betörni a Motorola Moto X Force kijelzőjét



|

Novemberben piacra is kerül a prémium okostelefon.

Hirdetés

A Lenovo kezében lévő Motorola bejelentette a felső kategóriás Moto X Force okostelefonját, amely legnagyobb eladási pontját a rendkívül strapabíró, kimondottan nehezen betörhető érintőkijelzője adja. A ShatterShield névre keresztelt konstrukció jelentősen ellenállóbb a rivális készülékekben használt Gorilla Glass-nál, ugyanis többrétegű megoldásról van szó, nem csak egy a megjelenítő tetejére ragasztott üveglapról. A mobilgyártó elnöke a lenti rövid reklámvideón nagyon érthetően demonstrálja, hogy ez mekkora különbséget tesz a készülék arcra ejtésekor.

Hirdetés


A Motorola Moto X Force nem csak a kijelző védelmének tekintetében csúcs, hanem úgy általában is. A pontos specifikációkat lentebb olvashatják az érdeklődők, de kigyűjtöttünk pár érdekességet: 5,4 hüvelykes és 2560×1440 pixeles AMOLED kijelző, nyolcmagos processzorú Qualcomm Snapdragon 810 lapkakészlet, 3 GB memória, Ultra HD (4K) felbontású videorögzítés, 3760 milliamperes akku.


A készülék novembertől tűnik majd fel az európai boltok polcain, várható árakkal egyelőre nem szolgált a Motorola.


Motorola Moto X Force specifikációk

- HSPA+, LTE, NFC, Bluetooth 4.1, Wi-Fi ac, A-GPS
- Érintőkijelző: 5,4 hüvelyk, 2560×1440 pixel, AMOLED, ShatterShield
- Előlapi kamera: 5 MP
- Hátlapi kamera: 21 MP, autofókusz, dupla LED-es vaku; videó: 4K@30fps
- Nyolcmagos CPU, Qualcomm Snapdragon 810
- 3 GB RAM, 32 / 64 GB háttértár, microSD foglalat
- nano SIM, microUSB
- Google Android 5.1.1
- Akku: 3760 mAh, gyorstölthető (PMA / Qi)
- Súly: 169 gramm
- Méret: 150 × 78 × 9,9 mm


(Forrás: Phandroid)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.