Hirdetés

Kijelző alatti kamerával készülhet a Realme



|

Egy fotó és egy kiszivárgott szabadalom is árulkodik a kínai gyártó terveiről.

Hirdetés

Az Oppót, a Vivót és a OnePlust is birtokló BBK szárnyai alá tartozó Realme közel 3 százalékos részesedéssel bír a világpiacon, így érdemes odafigyelni a márka újdonságaira.

Legutóbb például egy vegán bőr hátlappal készült flagshippel, a GT Master Editionnel lepték meg a világot, most pedig a jelek szerint egy kijelző alá rejtett kamerás újdonsággal készülhetnek.

Hirdetés

Erre először szeptemberben utalt a vállalat alelnöke, Xu Qi Chase, aki egy fotót osztott meg a készülékről. A képen nem látszott sem kamerasziget, sem kivágás, a Realme egy másik illetékese pedig egy későbbi interjúban úgy fogalmazott, hogy a Realme X-en használt, motorosan előbukkanó lencse visszatérte sem valószínű.

Mindebből már erősen sejteni lehetett, hogy a kínai márka csatlakozna a ZTE-hez, a Samsunghoz és a Xiaomihoz a kijelző alatti kamera alkalmazásában, most pedig már egy kiszivárgott szabadalom is erre utal. A nyilvánosságra kerülő fotókon egy sematikusan ábrázolt okostelefon látható, melynek előlapjáról feltűnően hiányzik bármiféle kamerára utaló jel.

További érdekes részlet még a 3 lencsés kamerarendszer, az elöl-hátul lekerekített szélű ház, és a készülék alján elhelyezett SIM-kártya olvasó.

Nem árt persze megjegyezni, hogy ettől még egyáltalán nem biztos, hogy tényleg piacra kerül egy ilyen Realme, de a szivárgással egyértelműen nőtt a dolog esélye, ami jó hír azoknak, akik egy jó ár-érték arányú, rejtett kamerás mobilra vágynak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.