Hirdetés

Kilóra veszik az iPhone 4s-t (frissítve!)



|

Újabb előrendelési rekord dőlt meg az AT&T-nél.

Hirdetés

Múlt kedden az Apple új vezérigazgatója végre lerántotta a leplet az idei iPhone-ról, ám a 4s jelzésű modell világszerte komoly csalódást keltett a vásárlók körében. Az első számú probléma a beszámolók szerint szimplán az, hogy Tim Cook cégének dizájnerei nem szabták át az okostelefon megjelenését, így az külsőre szinte megegyezik az elődjével.

 

 


A sok negatív hangvételű kritika ettől függetlenül nem látszik befolyásolni a szokásos ügymenetet, a vásárlók egyértelműen nem csalódtak akkorát a termékben, hogy ne vásárolnák meg. Sajnos egész pontos számokat nem tudunk közölni az egyesült államokbeli előrendelésekről, ám az AT&T szóvivője szerintők ők az első 12 órában 200 ezernél is több egységet értékesítettek, ezzel újabb céges rekordot állítva be.


A fenti szolgáltatón kívül még az Apple saját boltjaiban, és a Sprintnél is kapható volt egy ideig a 4s, azonban a két cég nem hozott nyilvánosságra pontos adatokat az előre eladott készülékek számáról. Azt viszont tudni, hogy az almások tavaly 600 ezer darab iPhone-t gyártattak le az előrendelőknek, és nincs okunk feltételezni, hogy idén pihentették volna a Foxconn munkásait.

 

Frissítés: az Apple hivatalos tájékoztatása szerint 1 milliónál is több készülék talált gazdára az első 24 óra alatt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.