Hirdetés

Kiszivárgott a Huawei Mate 9



|

Holnap mutatkozik be a Huawei új csúcskészüléke, amelyet viszont már lefotóztak.

Hirdetés

Bár azt hinnénk, hogy az okostelefonok piacán lassan vége az idei évnek, a Huawei még tartogat egy igazi csúcsmodellt. Ez a Mate 9, amely elvileg holnap mutatkozik be hivatalosan. Ennek ellenére már kiszivárogtak olyan nagyfelbontású képek, amelyek a végleges termékről készültek. 

Hirdetés

Ezekből bebizonyosodott, hogy a hátlapon valóban a Leica segítségével megtervezett dupla kamera van. Az eddig megjelent és kiszivárgott információkkal is egybevágnak a látottak, a dupla LED-es villanó és a lézeres autofókusz helye ugyanaz. 

A Huawei Mate 9 elvileg 5,9 hüvelykes, 1080p-s kijelzőt kap, amely alatt a HiSilicon Kirin 960-as csúcsprocesszor dolgozik, akár 6 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel. 

Az Android 7.0-ra természetesen az EMUI 5.0 kezelőfelületet húzzák rá. A további extrák sorát erősíti majd az átlagosnál jobb gyorstöltés, de a részletek remélhetőleg már holnap kiderülnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.