Hirdetés

Kiszivárgott, hogy mikor jön a Samsung Galaxy S23 FE, és az is, hogy mit tud



|

A pletykák alapján a Samsung már ősszel piacra dobhatja az új mobilját.

Hirdetés

Bár legutóbb a Samsung Galaxy S24 Ultra méretéről olvashattunk értesüléseket, hónapok óta szállingóznak a pletykák a gyártó egy másik közelgő modelljével, a Samsung Galaxy S23 FE-vel kapcsolatban is. Csak júliusban kiszivárogtak képek is az okostelefonról, valamint azt beszélték, hogy vállalhatatlanul lassú lehet a vezeték nélküli töltése

Az augusztus sem telhetett el anélkül, hogy kiderülne valami a pénztárcabarátnak ígérkező mobilról: most éppen azt tudtuk meg, hogy mikor dobhatják piacra és hogy milyen hardvert rejthet a borítása. 

Hirdetés

Egy általában megbízhatónak tartott szivárogtató, bizonyos Yogesh Brar árulta el Twitteren/X-en, hogy a Samsung Galaxy S23 FE várhatóan szeptemberben fog megjelenni, ami egyezik a korábbi pletykákkal, melyek egy júliustól szeptemberig tartó időkeretről tettek említést. 

Brar egyúttal a telefon specifikációit is megszellőztette, miszerint a legtöbb régióban az Exynos 2200 SoC fogja hajtani az S23 FE-t, azonban az Egyesült Államokban élő vásárlók a Snapdragon 8 Gen 1-gyel ellátva kapják meg a mobilt. A készülékben egy 6,4 hüvelykes, FHD+-os, 120 Hz-es képfrissítésű, Dynamic AMOLED panel kaphatott helyet hármas hátsó kamerarendszerrel (egy 50 MP-es fő kamerával, egy 8 MP-es ultraszélessel és egy 12 MP-es teleobjektívvel), egy 10 MP-es szelfikamerával és egy 4500 mAh-s akkumulátorral, amely támogatja a 25 W-os vezetékes töltést. 

A Galaxy S23 FE a megjelenésekor Android 13 operációs rendszert futtathat majd One UI 5.1-es frissítéssel, valamint öt éven keresztül szoftveren is támogatni fogják. Ez lesz az eddigi legolcsóbb modell az S23-családban, de az még kérdéses, hogy mennyivel lesz olcsóbb a többihez képest: a sima S23 fogyasztói ára 409 990 forint (a 128 GB-os tárhelyűé), az S23+-é pedig 524 990 forint (már ami a 256 GB-os változatot illeti), ezek alá kell mennie az S23 FE-nek, hogy sikere legyen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.