Hirdetés

Kitört az eReader-háború az USA-ban



|

Már három neves cég is kínál 99 dollárért érintős hardvert.

Hirdetés

A karácsony rohamos közeledtére való tekintettel ádáz harc bontakozott ki az Egyesült Államokban a könyvolvasók piacán, immáron az Amazon, a Barnes & Noble, és a Kobo is kínál 99 dollárért érintős megoldást a vásárlóknak.

 

 


Legutóbb a Kobo szállt be a versenybe, a képen is látható eszköz hivatalos megnevezése Touch Wi-Fi with Offers: a készülék hardveresen megegyezik a 130 dollárért már egy ideje piacon lévő Touch Wi-Fi-vel, ám aktív netkapcsolat esetén elvileg diszkréten elhelyezett reklámokat jelenít meg.


Rendkívül ügyes megoldásról van szó, hiszen vélhetően ezzel a módszerrel a legtöbb eladott egység esetében gyorsan megtérül az eladási árból levont 30 dollár, ezek után pedig csak tiszta plusz hasznot termelnek a megjelenített hirdetések.

 


Kobo Touch Wi-Fi with Offers specifikációk:

-6 colos E-Ink érintőkijelző, 800×600 pixel, 16 szürkeárnyalat
-Wi-Fi 802.11b/g/n
-2 GB háttértár
-Támogatott formátumok: EPUB, PDF, MOBI, TXT, HTML, RTF, CBZ, CBR, JPG, PNG, GIF, BMP, TIFF
-Akkus üzemidő: 1 hónap
-Tömeg: 185 gramm
-Méret: 114 × 165 × 10 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.