Hirdetés

Körvonalazódik az új iPhone



|

Dupla kamerát, érintésérzékeny home gombot és száműzött jackcsatlakozót emlegetnek.

Hirdetés

Hamarosan bemutatkoznak az új iPhone-ok, és szinte biztosra vehetjük, hogy az egyik "újításuk" a jackcsatlakozó nyugdíjazása lesz. A zenekedvelők kénytelenek lesznek Lightning csatlakozót vagy vezeték nélküli megoldást használni. 

Hirdetés

A Bloomberg jelentése szerint azonban nem merül ki ebben az újdonságok listája. Jól értesült forrásokra hivatkozva azt állítják, hogy a home gomb is átalakul, és érintésérzékeny lesz - vagyis többé nem lehet lenyomni, de a vibrálásnak hála olyan érzete lesz, mintha mozogna. 

A dizájnra ezúttal is azt mondták, hogy nem sokat változik, vagyis valószínűleg marad a 4,7 és az 5,5 hüvelykes modell külseje, az eddigi szivárgásoknak megfelelően. 

A nagyobb modell exkluzív különlegessége lehet viszont a dupla hátsó kamera. Ez nem a mélységinformációk miatt lesz érdekes, a dupla kamera a gyenge fényviszonyok mellett javítja majd fel a képeket. 

A jackcsatlakozó száműzéséből egyébként könnyen trend lehet, a Motorola Moto Z és a LeEco Le 2 például már nem rendelkeznek ilyennel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.