Hirdetés

Közeledik a Surface Mobile zászlóshajó



|

QHD-s kijelző és 21 megapixeles kamera kerülhet a Microsoft csúcstelefonjába.

Hirdetés

A Microsoft minden jel szerint robbantani akar az ünnepekre, ehhez pedig új Surface táblagéppel és mobilokkal is készül. 

Hirdetés

Állítólag a zászlóshajójukat Surface Mobile néven kapjuk majd kézhez, ami ugyan éles válást jelent a Lumia márkanévtől, de a Microsoft valaha volt legjobb mobilját hozza el. 

Nem akármilyen eszközről van szó, úgy néz ki, hogy a Surface Mobile még a régóta pletykált, októberre várható Lumia 950-en és Lumia 950XL-en (Talkman és Cityman) is túltesz majd. 

Az év végére várható Surface Mobile-ba 5,5 hüvelykes, Quad HD-s AMOLED kijelző kerülhet, 4 GB RAM, egy 21 megapixeles PureView kamera, valamint Intel Atom x3-as CPU társaságában, fém házba zárva.

Lesz vezeték nélküli töltés, USB-C és Surface Toll is (mint a Galaxy Note 5-nél). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.