Hirdetés

Külső kijelző androidos mobilokhoz



|

Új funkciókkal bővíthető a karóraként is viselhető kiegészítő.

Hirdetés

A Sony Ericsson ma bejelentette a LiveView névre keresztelt kiegészítőjét, amely első pillantásra egy karóra-mobilnak tűnik, de valójában csak egy távirányító. Az eszköz nem kizárólag a svéd-japán cég megfelelő mobiljaival hajlandó együttműködni, elvileg minden, legalább Android 2.0-át futtató telefonnal kompatibilis.

 

Sony Ericsson LiveView
Sony Ericsson LiveView

 


A 35 × 35 × 11 mm méretű eszköz 15 grammot nyom, az akkumulátora elvileg négy napig bírja általános használat mellett. Az 1,3 colos OLED-kijelzője 128×128 pixel felbontású, és négy érintésérzékeny ponttal rendelkezik.


Talán senkinek sem okoz meglepetést, hogy a kütyüt Bluetooth segítségével kell a telefonhoz párosítani, ezek után pedig a mobil elővétele nélkül lehet többek közt SMS-eket és hírforrásokat olvasni, követni a Twitter és Facebook frissítéseket, továbbá irányítani a médialejátszót.

 


A Sony Ericsson mellékel a LiveView-hoz egy „ LiveWare Manager" nevű programot, amely segítségével újabb minialkalmazásokkal lehet bővíteni az eszköz tudását. A kiegészítő már listázva van a cég magyar nyelvű weboldalán, így az utolsó negyedévében valószínűleg nálunk is megvásárolható lesz - sajnos a várható ára nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.