Hirdetés

Lapos és szögletes, egyszóval csodálatos lesz a Xiaomi új csúcstelefonja



|

Az iPhone-ok és a Redmi-készülékeket idézi az új, elegáns design.

Hirdetés

Már nagyjából minden kiszivárgott a Xiaomi új csúcsszériájáról, a 13-asról, most pedig a kész renderképeket is megcsodálhatjuk az Onleaks és a CompareDial jóvoltából. Csak azért nem írjuk, hogy hivatalos, mert a site-ok által megszerzett képek hitelességét nem erősítette meg a gyártó, de tekintve, hogy sok 5K-s felbontású fájlról, valamint egy 360 fokban forgatható videóról van szó, és hogy a telefon tényleg pont olyan, mint amit a korábbi híresztelések alapján vártunk, kimondhatjuk: ez lesz a Xiaomi 13 végső formája.

Ráadásul nagyon szép formáról van szó. A képernyő és az oldalak felülete is teljesen sík, éles szögben találkoznak, legfeljebb a hátlap üvege lekerekített kissé, hogy könnyebb legyen kézben tartani.

Hirdetés

A kijelző majdnem teljesen kitölti az előlapot, csak egy nagyon vékony káva határolja azt, a szelfikamera pedig természetesen a képernyőbe épített. A képeket itt nézhetitek meg. Méreteket is megtudtak a szivárogtatók. 152,8x71,5x8,3 milliméteres lesz a telefon, csak a kameraszigetnél lesz 10,3 milliméter vastag.

Korábban egy alacsony felbontású fotónak hála megtudtuk, hogy a kamerát a Leicával együttműködve fejlesztik, egy kicsit később pedig a pontos specifikációk is elterjedtek, ezek alapján igazi flagship modellekről lesz szó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.