Hirdetés

Lehet, hogy nem olyan lesz az iPhone 8, mint reméljük



|

Egyre több forrás mondja azt, hogy kacsa a lekerekített OLED-kijelző.

Hirdetés

Az összes jól értesült forrás azt mondja, hogy az Apple évfordulós iPhone 8 készüléke keret nélküli OLED-kijelzőt kap - azonban egyre több helyről kerül elő olyan információ, amely szerint a lekerekített dizájn már kacsa. 

Hirdetés

Az IHS Markit szerint az iPhone 8 képernyője pont olyan lapos lesz, mint az iPhone 7-é, tehát marad a 2.5D-s dizájn. 

Ezt a kijelenetést tovább erősíti, hogy a Macotakara nemrég szintén erről számolt be, hozzátéve, hogy az Apple még mindig nem választotta ki a végleges dizájnt és a funkciókat a prototípusok közül. Vagyis egyelőre - bár ez nem valami meglepő - korai megtippelni, hogy lekerekített lesz-e az iPhone 8, hiszen az Apple sem tudja biztosra. 

A lekerekített kijelzőtől függetlenül az iPhone 8 a legnagyobb váltást jelentheti a széria történetében, ráadásul a keret nélküli OLED-képernyő egyfajta formai váltást is ad. Mindez pedig valószínűleg önmagában rekordeladásokat jelent majd. 

Az iPhone 8 az emberek reményei szerint jobb üzemidőt, vezeték nélküli töltést, IP68-as vízállóságot, felújított Sirit, arcfelismerést és még sok mást hozhat magával. Azonban egyes felvetések szerint nem szeptemberben jön, csak októberben vagy novemberben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.