Hirdetés

Leica hátsó kamerákat kap a Huawei Mate 9 és Mate S2



|

A pletykák szerint mindkét közelgő készülék dupla hátsó kamerát kap majd.

Hirdetés

Bár az IFA kiállításon nem érkezett meg a Huawei Mate 9, a kínai gyártó újdonsága már nincs messze, és némi új információ is kiderült róla. 

Hirdetés

Állítólag a Mate 9 dupla hátsó kamerát kap majd, amelyeknek a fejlesztésében ismét a Leica segített. Így volt ez a P9-nél is, bár a tesztek és tapasztalatok szerint egyáltalán nem lett annyira látványos az eredmény, mint amekkora hírverés övezte. 

A Huawei és a Leica mindenesetre ismét együtt dolgoznak, a GizmoChina forrásai szerint pedig optikai képstabilizálással, lézeres autofókusszal és analóg zoommal is újít majd a készülék. Mi több, állítólag még a Mate S2 is Leica kamerákat kap. 

A korábbi pletykák egyébként Kirin 960-as SoC-t és 6 GB RAM-ot említenek. A Mate 9 már Android 7.0 operációs rendszerrel és EMUI 5 kezelőfelülettel jelenik meg, még az idén - ugyanakkor pontos dátum még nincs. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.