Hirdetés

Lenyűgöző játékos notesz a Razertől



|

A Blade komoly hullámokat kelthet a kategóriájában.

Hirdetés

Nemrég a főként minőségi, játékosoknak szánt perifériáiról ismert Razer hivatalosan is bemutatta a Blade névre hallgató noteszgépét. A cég vezérigazgatójának szilárd meggyőződése szerint a 17 colos kijelzővel ellátott, durván 3,2 kilogrammot nyomó laptop rendkívül könnyen hordozható - annyi biztos, hogy csupán 22 mm mély, és körülbelül egy kilóval könnyebb az Alienware M17x-nél.

 

Razer Blade
Razer Blade

 


A Blade igazi érdekessége, hogy az alfanumerikus billentyűzete mellett 10 kifejezetten játékokhoz kitalált gyorsgomb is helyett kapott, az alatt lévő touchpad pedig multitouch érintőkijelzőként is funkcionálhat. Az extra vezérlők természetesen nem minden játék esetében használhatóak, a támogatott szoftverek listáját elfelejtették közölni a Razer sajtósai.

 

 


Sajnos nem tudni, hogy a Blade mikor kerülhet az európai boltok polcaira, Észak-Amerikában az idei utolsó negyedévben válik majd elérhetővé, méghozzá 2800 dolláros (530 ezer forintos) ajánlott végfelhasználói áron.

 


Razer Blade specifikációk:

- Intel Core i7-2640M CPU (2,8 GHz, kétmagos, Hyper-Threading)
- 8 GB RAM (DDR3-1333)
- NVIDIA GeForce GT 555M GPU, 2 GB dedikált GDDR5-ös VRAM
- 17,3 colos kijelző, LED-es háttérvilágítás, 1920×1080 pixel
- 320 GB-os merevlemez, 7200 rpm
- „HD" webkamera
- Wi-Fi 802.11 b/g/n
- Akku: 60 wattóra
- Tömeg: 3,16 kg
- Méret: 427 × 277 × 22 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.