Hirdetés

Lenyűgöző kamerával és barátságos áron érkezhet a OnePlus 11R



|

Képek is kiszivárogtak, igaz, sok mindent nem tudunk meg.

Hirdetés

Ha minden igaz, napokon belül bemutatják az egészen komoly rajongótábort gyűjtött OnePlus mobilmárka legújabb csúcskészülékét, a 11-et. Az elmúlt hetekben már kiszivárogtak renderképek és információk a Pro modellről, ezekből kiderült, hogy:

Fém kerettel, kerámia testtel érkezik;

  • 16 GB RAM-ot zsúfoltak bele;
  • Universal Flash Storage (UFS) 4.0-s belső tárhelyet kapott;
  • Három kamerával és egy vakuval szerelték fel az ezúttal kör alakú kameraszigetet;
  • Snapdragon 8 Gen 2 chipsettel érkezik.
Hirdetés

Most valódi fotók kerültek ki a netre, amelyek sajnos csak egy-két részletet mutatnak a telefonról, ráadásul lehet, hogy nem is a fenti készülékről. Egy Max Jambor nevű megbízható szivárogtató szerint ugyanis a 11R nevű, azaz olcsóbb, de hasonlóan felszerelt modellről van szó, amely jelenleg a privát tesztelési fázisban van, azaz a prototípús már működik. 

A képek alapján az új telefon szelfikamerája  középre került a kijelző tetején, kameraszigete pedig vagy négyzet alakú, vagy nincs is kávája; a szuperközeli képről ez eldönthetetlen. A Hasselblad felirat viszont nincs sehol, azaz e modell kedvéért nem működtek együtt a legendás fényképezőgyárral, vagy csak a prototípusról hiányzik a márkajelzés.

A képekről nem látszik, de a szivárogtatók szerint hajlított hátlapja van, a kerámiatestről azonban nincs hír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.