Hirdetés

Lesz Android 4.0 frissítés az idei XPERIA mobilokra



|

Most már hivatalos, hogy az összes svéd-japán készülék megkapja az Ice Cream Sandwich-et.

Hirdetés

A korai androidos XPERIA telefonjainak elavult operációs rendszerei miatt sokat kritizált Sony Ericsson az utóbbi egy évben felvette a kesztyűt szoftveres téren, például immáron az összes idei készülékükre telepíthető a többek közt Android 2.3.4-et, és Live Dock támogatást hozó legutóbbi frissítésük.

 

 


Láthatón a cég munkatársai a jövőben sem kívánnak csalódást okozni a vásárlóknak, hiszen a hivatalos vállalati blogon tegnap bejelentették, hogy az immáron valóban nyílt forráskódú Android 4.0 az összes 2011-ben kiadott telefonjukra elérhető lesz, bár sajnos a jelentős frissítés kiadásának tervezett időpontját még nem hozták nyilvánosságra.


A támogatott készülékek listája: XPERIA Arc, XPERIA Arc S, XPERIA Play, XPERIA Neo, XPERIA Neo V, XPERIA Mini, XPERIA Mini Pro, XPERIA Pro, XPERIA Active, XPERIA Ray, Live with Walkman.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.