Hirdetés

Letölthetők az első Android Wear alkalmazások



|

A Google összegyűjtötte nekünk az első Android Wear okosórákon használható alkalmazásokat.

Hirdetés

Akinek van felesleges 199 dollárja (de inkább többje) egy okosórára, az bizonyára örömmel veszi tudomásul, hogy az alapból elérhető alkalmazások mellett számos egyéb feladatra is alkalmassá teheti kedvencét. Valljuk be, az egységesített Android Wear eszközökön található bejövő hívások és üzenetek jelzése, internetes keresés, találkozó szervezés és néhány más egyszerű feladat mellett komolyabb elvárásai is lehetnek az embernek.

 

Hirdetés

 

A Google éppen ezért a Play Store napokban indult aloldalán gyűjtötte össze azokat az applikációkat, amiknek fejlesztői okosórákon használható funkciókat is beépítettek programjukba. A választék már most egészen kellemes, híreket böngészhetünk, időjárás előrejelzést nézhetünk, ételt rendelhetünk vagy akár idegen nyelvet is tanulhatunk kedvenc csuklón hordott eszközünkön. Egyelőre még nem minden Android Wear kompatibilis alkalmazást válogatott be a Play Store kínálatába a Google, így számíthatunk rá, hogy a lista folyamatosan új érdekességekkel bővül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.