Hirdetés

Leválik az előlap a HTC Evo 4G-ről



|

Súlyos minőségi problémával küzd a tajvaniak csúcsmobilja.

Hirdetés

A HTC március végén mutatta be Las Vegasban a világ első, immáron kereskedelmi forgalomba is került wimaxos okostelefonját. Az Evo 4G-t az USA-ban a Sprint nevű szolgáltató árulja, június 4-én vált elérhetővé.

 

 

Magával a funkcionalitással nincs probléma, azonban többek közt a HTC hivatalos fórumát is egyre nagyobb számban árasztják el a panaszkodó bejegyzések - ami nem csoda, hiszen szokatlan dolog, ha egy új és drága telefonról napok alatt elkezd leválni az előlap. A legtöbb vásárlónál alul, az érintős gomboknál kezdődött el a folyamat, és hosszú távon nyilván az egész le fog jönni: ez látható az első képen.

 

 

A második fotó az iFixit-től származik: jól látható, hogy a kérdéses alkatrész ragasztóval lett rögzítve a készülék házához. A HTC fórumán több hozzászóló már a második készülékét használja: az elsőt kicseréltették, de az újnál is jelentkezett a probléma. A tajvani gyártó egyelőre nem kommentálta az ügyet, de gyorsan kell lépniük, ha szeretnék elkerülni a botrányt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.