Hirdetés

LG akkumulátor kerülhet a Samsung Galaxy S8-ba



|

A Galaxy S8-hoz talán már a Samsung riválisa, az LG szállíthatja az akkumulátort.

Hirdetés

A Samsung nincs még túl a Galaxy Note 7 visszahívásán és botrányán, ráadásul a vezetésben és a stratégiákban is alapvető változásokat okozhatnak a történtek. 

Hirdetés

A gyártó mérnökei még nem jöttek rá a hiba konkrét okára, de az első visszahívás során a hibás akkumulátorokat jelölték meg forrásként. Akkor a Samsung SDI helyett inkább a kínai ATL-től kértek akkukat a Galaxy Note 7-be. 

A második visszahívás után elég kicsi a valószínűsége, hogy kizárólag az akkuval volt gond. A túlmelegedést és a tűzeseteket valószínűleg egy bonyolultabb probléma okozza. 

A jelentések szerint a Samsung azonban azt fontolgatja, hogy egy új akkubeszállítót keres a Galaxy S8-hoz, amelynek a fejlesztését ezúttal inkább lassítják, mert nem akarnak semmilyen problémát. 

Dél-koreai jelentések szerint a Samsung vezetői új beszállítókon gondolkoznak, és az egyik legnagyobb esélyes az LG Chem. Nem ez lenne az első eset, hogy a riválisával dolgozik együtt a Samsung. 

Az üzletet még nem kötötték meg, így egyelőre kérdés, hogy a rivalizálást vagy az együttműködést választja a két fél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.