Hirdetés

LG KG920 - a világ legvékonyabb 5 megapixeles GSM telefonja



|

Hirdetés

A KG920 mobil ultra-vékony, mindössze 18mm vastag. A valódi digitális fényképezőgépet tartalmazó innovatív "Twist and Slim" forgatható konstrukciónak köszönhetően a kamerát 180 fokkal elfordíthatjuk, hogy saját magunkat is lefotózhassuk. A világ legvékonyabb mobilja automata fókuszos CCD kamerát foglal magában, mellyel VGA-szintű 30 fps-es (frames per second) videót biztosít. A készülék 2-inches QVGA LCD kijelzővel rendelkezik. A telefont vakuval is ellátták, ami lehetővé teszi, hogy 1,5 méteres távolságra is fotózhassunk. További hasznos funkciókkal is büszkélkedhet a készülék, mint például a Bluetooth, MP3, USB port és Mini SD memória.
Mr. Mun-hwa Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója elmondta, az LG úgy tervezi, a mobilkészüléket ez év első felében dobja piacra Európában és a korábbi szovjet blokk területén. A 3GSM World Congress a világ vezető, kiállítással egybekötött mobilkommunikációs konferenciája, amely 2005-ben több mint 680 kiállítót, 33800 látogatót és 1200 újságírót vonzott 171 országból. A mobil-telekommunikációs és vezeték nélküli ágazat vezetői a világ minden pontjáról ezúttal is a spanyolországi Barcelonába utaztak a 2006-os 3GSM World Congress seregszemle alkalmából.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.