Hirdetés

LG Mobile Motocross Freestyle Show



|

Akrobaták az LG Mobile jóvoltából a Papp László Budapest Sportarénában.

Hirdetés

Az Egyesült Államokban már hosszú ideje rajongók tízezrei éltetik a lelátókról az országukban nemzeti hősöknek számító modernkori gladiátorokat, a freestyle motocross versenyek kétkeréken száguldó lovagjait. A most következő versenyen Magyarország is képviselteti magát Hujber Péter személyében aki lélegzetelállító bemutatóval kápráztatja majd el a nézőket Az LG már hosszú ideje megkülönböztetett figyelmet szentel az extrém sportok világának, nem véletlen tehát, hogy a koreai szórakoztató elektronikai cég a Motocross Freestyle Show legnagyobb és egyben névadó szponzora lett hazánkban. Az extrém sportok azért állnak közel az LG-hez, mert mint a technológia világának egyik vezető szereplője, a cég szívesen adja nevét a fejlett technikát felvonultató eseményekhez és versenyekhez. Az LG Electronics minden országban, ahol jelen van leányvállalataival, rendkívül fontosnak tartja a helyi sportesemények, kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolók támogatását.

A több mint tíz éves múltra visszatekintő freestyle motocross fenegyerekei supermanként röpködnek és hátraszaltóznak a levegőben, pedig akár egyetlen hiba is az életükbe kerülhet. Természetesen ezzel a nézők is tisztában vannak, azonban hajlamosak erről megfeledkezni, amikor a sportág nagyágyúi trükkös kombinációikkal, szaltóvariációikkal és lazaságukkal elkápráztatják őket. Az élő legendák ezúttal a Papp László Budapest Sportarénában tehetik próbára képességeiket. A közel négy órás rendezvényen olyan világhírű riderek produkcióit izgulhatjuk végig, mint például a 2004-ben �Legtöbbet Fejlődött Motoros� díjjal kitüntetett Brian Foster, az 1988 óta versenyző Andy Bell és Hujber Péter, aki a tavalyi Sport szigeten, az amerikaiak nem kis meglepetésére győztesként végzett.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.