Hirdetés

LG: újabb olcsó droidot az USA-nak is



|

A gyártó nem csak Európában küszködik kreatív válsággal.

Hirdetés

A folyamatosan brutálisan sikeres Samsunggal ellentétben a szintén dél-koreai székhelyű LG az utóbbi hónapokban láthatóan nem igazán tudott mit kezdeni magával az androidos mobilok piacán, noha tavaly még a gyártó mutatta be a világ első kétmagos, tovább az első 3D-s kijelzővel szerelt mobiljait.

 


Azóta természetesen letettek pár érdekes készüléket az asztalra, például október elején bemutatták a 720p-s kijelzővel, és LTE modemmel szerelt Optimus LTE-t, ám a mobil sajnos csak hazájukban került piacra. Kíváncsian várjuk, hogy a jövő héten megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show-ra mivel készül a gyártó, ám annyi biztos, hogy többek közt a tegnap leplezett, csak az Egyesült Államokban piacra kerülő Optimus 2 jellegű eszközökkel nem fognak sokra menni - megfelelő ár esetén egy szavunk sem lehet a modellre, csak épp hosszú távon az efféle megoldások nem segítenek a gyengélkedő okostelefonos üzletágukon.

 

LG Optimus 2 specifikációk:

- CDMA/EV-DO (800/1900 MHz)
- Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11n
- A-GPS, digitális iránytű
- Érintőkijelző: 3,2 col, 320×480 pixel, kapacitív
- Kamera: 3,2 megapixel, autofókusz
- 800 MHz-es CPU, 178 MB háttértár, microSD foglalat
- Google Android 2.3
- Akku: 1500 mAh
- Tömeg: 125 gramm
- Méret: 113 × 59 × 12 mm

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.