Hirdetés

LG Shine - ezüstös divatmodell érkezik



|

Az LG Shine a Black Label sorozat legújabb tagja.

Hirdetés

A Koreában október 18-án piacra dobott készülék valódi, rozsdamentes acélból készült külsővel kápráztatja el a vásárlókat. A szupervékony telefon külsején található divatos, csúcsminőségű LCD kijelző tükörként funkcionál mindaddig, amíg nem aktiváljuk a mobilt. A 2 megapixeles kamera és az előlapon elhelyezett tekerőtárcsa gomb tökéletesen példázza, hogy a telefon vékony és kecses külseje valódi csúcstechnológiát rejt magában. A funkciókban gazdag belsőt és a kifinomult gondossággal megtervezett külsőt párosították az LG Shine �Styled in Metal� koncepciójában, így jöhetett létre ez az egyik korábbi készülékkel sem összehasonlítható, lenyűgöző stílusú és csúcstechnológiájú telefon.
A nagy sikernek köszönhetően az LG most bevezeti a prémium kategóriás Black Label sorozat második darabját, az LG Shine-t is. A világsikerű Chocolate telefonból több mint négy millió darabot értékesítettek világszerte az elmúlt hat hónap alatt és még ma is rendkívüli népszerűségnek örvend. Az LG Shine személyre szabottan alkalmazkodik a globális piac folyamatosan változó elvárásaihoz. A telefont várhatóan 2007-től vezetik be Európában.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.