Hirdetés

LG Star: videón a kétmagos szörnyeteg



|

Elképesztően izmos a telefon NVIDIA Tegra 2 SoC-je.

Hirdetés

November végén már egyszer beszámoltunk a kisebbik koreai mobilgyártó 2011-es csúcsmobiljáról, amelyről most két videó is érkezett. Sajnos specifikációk terén nem lettünk okosabbak: a Star P990 érintőképernyője 4 colos, a kamerája 8 megapixeles, és jelenleg Android 2.2-őt futtat.

 


Az érdekessége, hogy Tegra 2 SoC (System-on-Chip / lapkakészlet és CPU együtt) dolgozik benne, amely jelenleg a piac egyik legnagyobb számítási teljesítménnyel rendelkező megoldása. A processzora ARM Cortex-A9 MPCore architektúrára épül, a kétmagos egység 1 gigahertzes órajelen ketyeg.

 


Jövőre vélhetően mindegyik nagyobb lapkagyártó piacra fogja dobni a maga kétmagos CPU-val szerelt SoC-ját, az első hullámban a már említett Tegra 2-re, az új Snapdragonre, és a Texas Instruments OMAP4440-re kell számítani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.