Hirdetés

Logitech Mini Boombox - jobb hang akár táblagépekhez is



|

A Logitech Mini Boombox messze nem csak PC-hez használható.

Hirdetés

Bemutatta a Logitech Mini Boombox mobil hangrendszerét, amely összekköthető okostelefonokkal, táblagépekkel vagy bármilyen Bluetooth-képes eszközzel.

 

A Mini Boombox nem túl nagy, de a gyártó a visszafogott méretet meghazudtoló teljesítményt ígér vele. A speciális hangkamra kiemeli a mélyeket, a beépített mikrofonos kihangosítóval pedig hívásokat bonyolíthatunk például le az irodában, az autóban vagy a kertben. Alkalmas személyes és csoportos telefon és videotelefon hívásokhoz is.

 

Az új Boombox párosítható okostelefonokkal, táblagépekkel és olyan egyéb eszközökkel, melyek támogatják a A2DP (Bluetooth Advanced Audio Distribution Profile) szabványt, és a Bluetooth Hands-Free Profile (HFP 1.5) szabvány révén működik telefonokkal. Akkumulátora USB-re csatlakoztatva automatikusan feltöltődik, egy töltéssel legfeljebb tíz órán át üzemelhet. A vezérlőgombok háttérvilágítással bírnak.

 

November végén várható a Logitech Mini Boombox európai megjelenése, ajánlott fogyasztói ára hetven euró lesz.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.