Hirdetés

Magyarország új példaképei



|

Hirdetés

A Pannon Példakép Alapítvány 2006. harmadik negyedévi díjátadóján a több száz jelölt közül a kuratórium által kiválasztott három legkiválóbbnak adták át a Példakép Díjakat, s a velük járó egy-egymillió forintot. Magyarország új példaképei: Dr. Csermely Péter, a Kutató Diákokért Alapítvány elnöke Gyura Barbara, a Szemem Fénye Alapítvány elnöke Dr. Mezey Klára, a Don Bosco Napközi vezetője A Pannon Példakép Alapítvány  melynek célja, hogy a nyilvánosság erejével és anyagilag is támogassa azokat a honfitársainkat, akik értékteremtő tevékenységükkel mindannyiunk számára követendő példákat mutatnak  2006-ban is negyedévente három díjat ad át. "Gyakran elhangzik, hogy Magyarországon ma, több mint másfél évtizeddel a rendszerváltás után is gyenge, fejletlen a civil társadalom. Ez igaz is lehet az intézményrendszerre vagy a médiában tapasztalható megközelítésre, a Pannon Példakép Alapítványhoz beérkező jelölések mennyisége, a díjazottak teljesítménye ugyanakkor azt mutatja, hogy nagyon is élő, önfeláldozó, helyi vagy éppen országos, sőt, nemzetközi szinten alkotó emberekkel teli a civil szféra. Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhatunk: minél többen megismerhessék a valódi példaképeket." - mondta a díjátadón Somlyai Dóra, a Pannon vállalati kommunikációs igazgatója, az alapítvány kuratóriumának tagja. A Példakép Alapítvány folyamatosan várja a jelöléseket. Az alapítvány postacíme: Pannon Példakép Alapítvány, 2040 Budaörs, Baross u. 165.; elektronikus levélcíme: peldakep@peldakep.hu. Az alapítvány működéséről további információk az interneten a www.peldakep.hu oldalon találhatóak. A Példakép Alapítvány legfontosabb célja, hogy a díjazottak személyét, tevékenységét a nyilvánosság útján minél többen megismerjék, s így a példaképek valóban példaképek lehessenek. Ebben kérjük a sajtó munkatársainak segítségét!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.