Hirdetés

Magyarországon természetesen drágább lesz az iPhone 6S



|

Aki nem Amerikában veszi meg az új iPhone-t, az többet fizet.

Hirdetés

Az iPhone sosem volt olcsó, de idén még drágább lesz - megint. 

Hirdetés

Az Apple Kanadában, Ausztráliában és más országokban is magasabb vételárat szab meg az iPhone 6S és az iPhone 6S Plus készülékekhez, hogy azok tükrözzék az erősödő dollár és az árfolyamváltozások állapotát. 

Kanadában nagyjából 60 dollárnyi felárat kérnek az emberektől, de az ausztrálok és az európaiak is ráfizetnek. 

Míg tavaly a 16 GB-os iPhone 6 699 eurótól volt vihető, addig a 16 GB-os iPhone 6S most 739 eurótól lesz megvásárolható. 

Állítólag nem minden országban járnak rosszul a felhasználók: Nagy-Britanniában például megtartja a tavalyi árazásokat az almás cég. 

Minderre lassan azt is lehetne mondani, hogy sokat nem számít az áremelkedés. Az iPhone-ok vételára egyébként sem alacsony, de mire dollár helyett euróban számolunk, és még hozzáteszünk egy ÁFA-t, addigra eleve sok ember lemondhat róla. 40-60 euró már nem vágja földhöz azt, akit eddig sem zavart a magas ár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.