Hirdetés

Majdnem tablet a HTC Eternity



|

Közel 5 colos érintőkijelző kerülhet a Windows Phone 7-es mobilba.

Hirdetés

A német HTC Inside portálnak köszönhetően meglehetősen részletes információkkal lettünk gazdagabbak a tajvani gyártó Eternity névre hallgató, jelenleg még bejelentetlen okostelefonjáról. A vélhetően ősszel bemutatkozó, Windows Phone 7 Mango operációs rendszert futtató készülék legnagyobb érdekessége a 4,7 col átlójú, 800×480 pixel felbontású kapacitív érintőkijelzője.

HTC Eternity
HTC Eternity


A csúcsmobilban a hírek szerint 1,5 gigahertzes Qualcomm Snapdragon SoC dolgozik, az egymagos egység mellé 512 megabájt memóriát társítottak a mérnökök, míg a beépített háttértár kapacitása elméletben 16 gigabájt.


Egyéb pletykált specifikációk: GSM/WCDMA hálózati vezérlők, 14,4 megabites HSDPA, 5,76 megabites HSUPA, 8 megapixeles kamera (autofókusz, LED-es vaku), Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11n, A-GPS, FM rádió, szabványos hangkimenet. Az Eternity végleges változatának tömege az 1650 milliamperes akkuval együtt 170 gramm alatt lesz, az eszköz mérete durván 131 × 71 × 10 mm.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.