Hirdetés

Már készül a Windows Phone 8.5



|

A Windows Phone 8.1 élő csempéi eközben végre percenként frissülhetnek.

Hirdetés

A kiszivárgott Windows Phone emulátornak hála újabb és újabb információk érkeznek a Microsoft mobil operációs rendszerének a közelgő frissítéseivel kapcsolatban. Ezek alapján úgy tudni, hogy a redmondiak tulajdonképpen már a Windows Phone 8.5-ön dolgoznak, és akár jelentős változtatásokat is eszközölhetnek a felhasználói felületen. 

Hirdetés

A nyomok szerint a Windows Phone 8.5-ben nem lesznek többé másodlagos élő csempék. Többen felhívták ugyanakkor a figyelmet, hogy mindez jó eséllyel nem a funkció leváltását vagy törlését jelzi, csupán annyit, hogy API-oldalról változtat a Microsoft. Bármelyik is legyen a helyzet, a Windows Phone kezdőképernyője változik majd. 

Az emulátor további érdekességre is fényt derített. A Windows Phone 8.1 például ezentúl támogatja majd az élő csempék percenkénti frissítését. Ez remek hír, ugyanis az élő csempék eddig csak 30 percenként voltak frissíthetőek, ezzel pedig nem igazán adtak hitelt az elnevezésüknek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.