Hirdetés

Már tervezik az iPhone 7S processzorát



|

A TSMC már dolgozik a 10 nm-es A11-es chipkészleten.

Hirdetés

Iparági források szerint a TSMC megkezdte az A11-es lapkakészlet tervezését. 

Hirdetés

Ez a chipset kerül majd bele az Apple iPhone-jának a 2017-es verziójába. Amennyiben az almás cég addig nem változtat a fejlesztési ciklusán, akkor a két éves periódusokat figyelembe véve az A11-es chip az iPhone 7S és az iPhone 7S Plus készülékek belsejében kap majd helyet. 

Az A11-es SoC már 10 nm-es FinFET gyártástechnológiával készül. Az ágazati pletykák arról szólnak, hogy a TSMC valamikor az idei negyedik negyedévben hitelesíti majd a 10 nm-es eljárását. 

Az első minták valamikor 2017 első negyedévében kerülhetnek ki az ügyfelekhez. Ami az A11-et illeti, a TSMC az első pár darabot 2017 második negyedévére szállíthatja le. 

A jól értesültek szerint a TSMC az idei A10-es lapkakészletek gyártásának az egészéért felel majd, vagyis ezúttal kizárólag a TSMC készít majd processzort az iPhone-okhoz. Az A11-nél már változik a helyzet, ott állítólag a rendelések kétharmadát kapja a TSMC. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.