Hirdetés

Már tudjuk milyen lesz az iPhone 7 Plus



|

Körvonalazódott a jövő szeptemberi iPhone 7 Plus.

Hirdetés

Elég merész dolog ilyenkor bármit is kijelenteni az iPhone 7-ről és az iPhone 7 Plusról, elvégre csak jövő szeptemberben mutatkozik be az Apple két új készüléke. Ming-Chi Kuo azonban rendre a legpontosabb jóslatokkal szokott előállni. 

Hirdetés

Az elemző kutatásai szerint a 4,7 és az 5,5 hüvelykes készülékek már fejlesztés alatt vannak, és 2, valamint 3 GB RAM kerül ezekbe. Mindkettőbe az Apple következő, A10-es mobilprocesszora lesz beépítve. 

A jelek és a trendek szerint ezúttal az iPhone-ok külsőleg is változnak. Kuo nem ment bele a részletekbe, de korábban azt említette, hogy az Apple mindenáron el akarja érni a csupán 6 milliméteres vastagságot. Így még az iPod touch-tól és az iPad Air 2-től is vékonyabb lenne az iPhone 7. 

Természetesen a bemutatóra és a megjelenésre jövő szeptemberben lehet számítani. 

Kuo korábban tökéletesen jósolta meg az Apple idén őszi felhozatalát, az iPhone 6S vastagságát és anyaghasználatát, valamint a Force Touch-képességet is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.