Hirdetés

Már videotelefonálásra is jó a Snapchat



|

Chat és videotelefon funkciókkal újított a népszerű üzenetküldő.

Hirdetés

A Snapchat azért lett igencsak felkapott, mert úgy tudunk vele fotókat küldeni másoknak, hogy a kép 10 másodperccel - vagy amit mi beállítunk - a megtekintés után törlődik. A leginkább az érzékeny témájú tartalmak küldözgetésére használt Snapchat most még sokoldalúbb lett. Aki frissíti az alkalmazást, az immáron chat és videotelefon funkciókat is talál benne. 

Hirdetés

A chatelés gyakorlatilag a meglévő funkcióhoz hasonlóan működik. Amikor bezárjuk vagy elhagyjuk a beszélgetés ablakát, akkor annak a teljes addigi tartalma törlődik. Adatbiztonságilag persze mindez kevésbé hatékony, elvégre készíthetünk a csevegésről képernyőmentést, vagy akár ki is másolhatjuk az egyes sorokat a képernyőről. 

Az újítás akár szükségszerűnek is nevezhető, a Snapchat ezzel ugyanis konkrét alternatívája lett az egyre kiélezettebb versenyben a WhatsAppnak, a BBM-nek és a WeChatnek is. A riválisokkal szemben a Snapchat legfőbb vonzereje továbbra is az, hogy törli a beszélgetéseinket. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.