Hirdetés

Már vihető a kamu Galaxy S8



|

Kínában már most elérhetőek a klónok - de azért mára is jutott egy újabb kiszivárgott fotó az igazi Galaxy S8-ról.

Hirdetés

Rég nem újdonság, hogy a kedveltebb okostelefonoknak van olcsóbb másolata, amely persze általában Kínából származik. Ami drága és népszerű, abból mindig kell, hogy legyen egy kedvezőbb árú klón. Egyes megoldások nem próbálják átverni a vevőket, más modelleknek eleve ez a célja. 

Hirdetés

Mivel a Galaxy S8 az év egyik legvártabb készüléke, ezért nem meglepő, hogy a klóngyárakat is érdekli. De ki gondolta volna, hogy ezek a klónok már a Galaxy S8 hivatalos bemutatója előtt elérhetőek lesznek

A kínai gyártók gyorsasága elképesztő, persze az ilyen termékeknél nem a minőséget helyezik előtérbe. 

A mostani klónról első ránézésre és tisztes távolságból azt is hihetnénk, hogy igazi - jobban megnézve azonban elég csúnya munka. A szenzorok és az előlapi kamera rossz helyen vannak, a fő kamera modulja túl nagy, az elrendezés pont fordított, mint kellene, nincs USB-C sem. A kijelző körüli fekete részek és az árnyékok alapján a képernyő kerete igen vaskos, a készülék vastag, a Bixby gombja hiányzik. Értelemszerűen minőségben sem szabad semmi hasonlót várni az eredetihez. 

De azért jó hír is akad. Újabb képek kerültek elő az igazi Galaxy S8-ról:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.