Hirdetés

Máris rekordokat döntött a Galaxy Note 7



|

A DisplayMate szerint a valaha volt legjobb kijelző van a készülékben, amely máris előrendelési rekordnak örülhet.

Hirdetés

A Korea Herald jelentése szerint a Samsung Galaxy Note 7 minden korábbi előrendelési rekordot megdöntött a Galaxy szériákon belül, ugyanis két nap alatt több mint 200 000 darabot foglaltak le belőle Dél-Koreában. 

Hirdetés

A Galaxy S7 ugyanezen időszak alatt csak 100 000 helyi foglalásnak örülhetett. A jelentések szerint ebben szerepe van annak, hogy a Samsung sokat költött marketingre, illetve, hogy sok ajándék jár a készülékhez, például a nyugati országokban is mellékelt ingyenes Gear Fit 2 okoskarkötő. 

Ha egy rekord nem lenne elég, itt a következő. A DisplayMate elnöke, Raymond Soneira szerint a Galaxy Note 7-ben található 5,7 hüvelykes, 2560 x 1440-es Super AMOLED kijelző a létező legjobb képernyő, ami valaha mobilkészülékben helyet kapott. 

A Galaxy Note 7 kijelzője egyenesen négy módot biztosít, így könnyen lehet a színekkel játszani, az AMOLED Cinema mód pedig a csúcsminőségű 4K-s videókhoz is kiváló beállítás. 

A panel a legszélesebb színskálát biztosítja, illetve a legmagasabb fényerő és kontraszt, valamint a tükröződés tekintetében is kimagaslóan jól teljesített. 

A tesztek szerint a Galaxy Note 7 képernyője a Galaxy Note 5-höz és a Galaxy S7-hez képest is rengeteget fejlődött. A mobilos OLED technológia minden eddiginél gyorsabban fejlődik, ez a kijelző pedig a DisplayMate szerint a legjobb, amit valaha láttak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.