Hirdetés

Marshmallow-ra váltott az Xperia Z3



|

Az Xperia Z2 és az Xperia Z3 Compact is megkapják az aktuális Androidot.

Hirdetés

Sajnos csak most, fél évvel a Marshmallow rendszer megjelenése után tartunk ott, hogy a legtöbb gyártó elkezdte a komolyabb okostelefonjait ténylegesen frissíteni az új Androidra. 

Hirdetés

A Sony részéről jó hír, hogy ezúttal az Xperia Z3, Xperia Z3 Compact és Xperia Z2 készülékek tulajdonosai örülhetnek a Marshmallow 6.0.1-nek. 

Van persze rossz hír is: a frissítést kizárólag a D6503, D6603 és D5803 modellszámú eszközök kapják meg, azok, amelyek a bétaprogramban is szerepeltek. 

Mindez azt jelenti, hogy aki valamilyen más modellszámú verzióval rendelkezik, esetleg szolgáltatófüggő telefont használ, annak továbbra is várnia kell - és nem tudni, hogy mennyit. 

Az új firmware buildszáma 23.5.A.0.570, ugyanaz, mint a legutóbbi bétának. Ebben a februári biztonsági frissítések mellett a Camera 2.0.0 kezelőfelület is helyet kapott, vagyis az, ami az Xperia Z5-ről ismerős. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.