Hirdetés

Marshmallow-t kapott a Galaxy S5



|

Dél-Koreában már elérhető az aktuális Android a korábbi zászlóshajóra.

Hirdetés

Meglehetősen sok időbe telt, de a jelek szerint a Samsung belelendült a korábbi csúcskészülékeinek a frissítésébe.

Hirdetés

Ezúttal a Galaxy S5 készülék tulajdonosai (SM-G900L) örülhetnek az Android 6.0.1 Marshmallow-nak, igaz, még csak Dél-Koreában. 

A hibajavítások mellett stabilitással kapcsolatos fejlesztések és sebességbeli optimalizációk is helyet kaptak a frissítésben. 

Természetesen a Marshmallow szokásos újdonságai sem maradtak ki, így sokat jelenthet például az akkuval takarékoskodó Doze mód. 

Furcsa módon nincs szó a TouchWiz új kezelőfelületéről, és úgy tűnik, hogy a korábbi zászlóshajót teljesen kihagyta a vizuális megújulások sorából a gyártó. Az új rendszer így csak funkcionális frissítést jelent, vizuálisat nem. 

A Samsung ezzel egyszerre beépítette a márciusi biztonsági frissítéseket is a mostaniba - ezek Európa egyes részein már megjelentek a hónapban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.