Hirdetés

Másfél hét múlva jönnek hazánkba az új iPhone-ok



|

Az első három napban 13 millió fogyott a mobilokból.

Hirdetés

Remek hírrel szolgált a nemzetközi rajongói számára az Apple, ugyanis ma bejelentette az iPhone 6S és iPhone 6S Plus piacra dobásának második hullámát, amelyben Magyarország is benne foglaltatik. Az új almás mobilok 2015. október 9-én fognak piacra kerülni, azaz jövő hét péntektől kezdődik meg a hazai forgalmazás. Árakat egyelőre nem tudunk mondani.

Hirdetés


Egy füst alatt az Apple azt is bejelentette, hogy a forgalmazás első hullámában résztvevő országok remek eladásokat produkáltak, az első három nap leforgása alatt kombinálva 13 millió darab iPhone 6S és iPhone 6S Plus fogyott. A sajtóközlemény alapján ez rekord a vállalat számára, az iPhone egyetlen korábbi generációját sem kapkodták ilyen tempóban a fogyasztók.


(Forrás: Apple)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.