Hirdetés

Még több érdekesség derült ki az iPhone 14-ről



|

Közeledik a hivatalos megjelenés, de ezzel együtt egyre több a kiszivárgó részlet is.

Hirdetés

A jelenlegi tervek alapján már nem kell sokat várnunk a legújabb Apple iPhone termékcsalád megjelenésére, ugyanis szeptemberben, pontosabban annak második hetén érkezhet az iPhone 14, a 14 Pro és a 14 Pro Max is. Az infláció az amerikai multit is érintette, így a 14-es széria nagy valószínűséggel drágább lesz az elődöknél.

Az értesülések alapján az iPhone 14 készülékek akkumulátorai néhány órával többet fognak bírni az előző szériához képest, megújulnak a kijelzők, illetve komolyabb kamerákra is számíthatunk. Utóbbival kapcsolatban pedig új részlet is kiderült egy szivárogtató forrásainak köszönhetően.

Hirdetés

A LeaksApplePro szerint az iPhone 14 Pro és Pro Max modelleken nagyobb helyet foglal majd és vastagabb lesz a kamerasziget, viszont a 48 MP-s szenzor az eddigi egyik legjobb minőséget képviselheti az okostelefonok piacán. Úgy tudja, a kamera optimalizálása még folyamatban van, leginkább az éjszakai módot illetően.

A kijelző minősége hasonló az iPhone 13 Próhoz és Pro Maxhoz, a hangszórók viszont tisztábban szólnak, egyértelműen fejlődtek az előző szériához mérten. Összességében a 14-es sorozat gyorsabb és jobb az elődnél. Ellenben az alacsony fényforrásnál készült fotók minősége még nem optimális, de ennek javításán dolgoznak a fejlesztők.

Az iPhone 14, a 14 Pro és a 14 Pro Max modellekből álló széria várhatóan idén szeptemberben kerül a boltokba, és nemsokára az Apple megosztja a hivatalos technikai részleteket is a készülékekről.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.