Hirdetés

Megérkezett az Android 4.4.3 KitKat



|

Többek között a Nexus 5 és a Nexus 7 is frissíthető Android 4.4.3-ra.

Hirdetés

Megérkezett a legfrissebb, 4.4.3-as Android a Google által pártfogolt készülékekre. Ebbe a listába beletartozik a Nexus 5 okostelefon és a Wi-Fi-s Nexus 7, valamint a Samsung Galaxy S4, az HTC One M8, az HTC One M7 és a Sony Z Ultra Google Play-kiadásai. 

Hirdetés

Bár nagyszabású átalakításokra nem kell számítani a KitKat legújabb verziójában, néhány újdonság azért akad. Ilyen a megújult felülettel rendelkező tárcsázó vagy az, hogy az akkumulátor kevésbé merül ezután a kamera használatakor. Összességében leginkább hibajavítások, biztonsági foltozások és a stabilitás növelése azok, amiknek kulcsszerep jutott. 

Miután a Google a saját vagy részben saját készülékeihez kiadta a legújabb Androidot, vélhetően a többi gyártó is hamarosan követi a példájukat. A webóriás tulajdonában lévő Motorola egyébként ugyancsak frissítette az amerikai készülékeit (Moto X, Moto G és Moto E). 

 

Fotó: curved.de

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.