Hirdetés

Megfizethető droiddal próbálkozhat az LG



|

Kiszivárgott az idei Optimus L9 modell, sajnos a szoftvere kifogásolható lehet.

Hirdetés

A jövő hét pénteken kezdődő berlini IFA-kiállítás előtt sorban érkeznek információk a különféle gyártók valószínűleg ott bemutatandó új termékeiről. Az EVLeaks-nek köszönhetően most épp az LG Optimus L9 II okostelefonról kaptunk egy nem túl jó minőségű képet, továbbá valamennyi specifikációt.

Hirdetés


A középkategóriás készülék hardveresen rendben lévőnek tűnik: az IPS érintőkijelzője elvileg 1280×720 pixeles, a kameráit 1,3 / 8 megapixelesnek mondják, a kétmagos és 1,2 gigahertzes processzora a Qualcommtól származhat, a memóriája 1 GB lehet, a bővíthető háttértára 8 GB-osnak ígérkezik, az akkuja állítólag 2150 milliamperes.


A telefon egyetlen hátrányának momentán az tűnik, hogy még Android 4.1.2 operációs rendszerrel kerülhet piacra. Ez a gyakorlatban nem jelent hatalmas problémát, ám a 4.2-es változat tavaly novemberben jelent meg, az LG munkatársainak a középkategóriában már illene ezzel szerelniük az új termékeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.