Hirdetés

Mégis lesz fehér iPhone 4?



|

Közvetlenül az új modell előtt érkezhet meg a jelenlegi fehér változata.

Hirdetés

Az almás cégnek még október végén sikerült lelomboznia a fehér iPhone-ra várókat, hiszen bejelentették, hogy jövő tavaszig nem lesz új világos változat a telefonból. Hozzánk hasonlóan a legtöbben úgy vélekedtek, hogy ez egyet jelent a következő generációs modell bemutatásával, azonban úgy tűnik, hogy tévedtünk.

 

 


A napokban több egyesült államokbeli Apple Store kirakatában feltűnt egy frissített tájékoztató-anyag, amely lábléce szerint tavasszal végül mégis elérhetővé válik a fehér iPhone 4. Ez nyilván sokak számára kellemes meglepetés, azonban kérdéses, hogy a megjelenésekor egyáltalán érdemes lesz-e beruházni rá, hiszen hetekkel utána várható a következő modell bejelentése.


Kapcsolódó hír, hogy a DigiTimes értesülései szerint a Foxconn jelenleg gőzerővel készül az iPad 2 sorozatgyártására, a pletykák szerint az Apple februárban mutathatja be a táblagép második verzióját - a várható újdonságairól korábban már beszámoltunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.